Έβερτον για Μουρίνιο, γράφουν οι Times!

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Έβερτον είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες μεν, αλλά που εξελίσσεται, ενώ ο Μουρίνιο συνήθως αναλαμβάνει ομάδες έτοιμες για τίτλους...


Η πλειοψηφία ΜΜΕ και φιλάθλων στην Αγγλία θεωρεί δεδομένο ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα εργάζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη περίοδο. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι μέχρι (και αν) να επισημοποιηθεί ο «γάμος».

Σύμφωνα, άλλωστε, με το έγκριτο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν έχει συμφωνήσει (ακόμα τουλάχιστον) να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους».

Δημοσίως ο Μουρίνιο έχει δηλώσει σίγουρος ότι από τον Ιούλιο θα εργάζεται εκ νέου, αλλά την ίδια ώρα ο Λουίς φαν Χάαλ επισημαίνει ότι ελπίζει πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

CYTAVISION - Live Sports

Στο μεταξύ, δημοσίευμα από τους Sunday Times αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Special One! Η ομάδα του Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί την κωλυσιεργία της Γιουνάιτεντ και να προτείνει συμβόλαιο στον Πορτογάλο.

Βέβαια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Έβερτον είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες μεν, αλλά που εξελίσσεται, ενώ ο Μουρίνιο συνήθως αναλαμβάνει ομάδες έτοιμες για τίτλους.