aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημα στη Σίτι ο Γκουντογκάν (video)

Αν και θα χάσει το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού, οι «πολίτες» δεν άλλαξαν γνώμη και προσθέτουν τον Γερμανό μέσο στο ρόστερ τους, αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από πέντε χρόνια στους Βεστφαλούς, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ο Γκουντογκάν ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για να γίνει η πρώτη μεταγραφή επί εποχής Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

«Πάντοτε θα είμαι δεμένος με τη Ντόρτμουντ και τους οπαδούς της, αφού πέρασα υπέροχα χρόνια στην ομάδα αυτή. Όμως, αισθάνθηκα ότι έφτασε η στιγμή για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου» ήταν η δήλωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες με τους οποίους συνεργάστηκε στο «Signal Iduna Park».

«Είναι απίστευτο που θα είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Πλέον έχω μπροστά μου μία νέα πρόκληση και είμαι ευτυχής για τη νέα προοπτική στην καριέρα μου», τόνισε ο διεθνής άσος.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα που μίλησε αρκετά για αυτή τη μεταγραφή και, επίσης, τους Σοριάνο και Μπεγκιριστάιν που είχα τις επαφές μαζί του. Από την πρώτη στιγμή ένιωθα πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η σωστή ομάδα για εμένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ