aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνας… Ράγκναρ για τη Λίβερπουλ!

Ένας… Ράγκναρ για τη Λίβερπουλ!

Ο άνθρωπος πίσω από την… καταστροφή της αγγλικής επίθεσης στον πρόσφατο αγώνα για τους «16» του Euro, αλλά και σκόρερ του πρώτου γκολ των Ισλανδών στην επική νίκη-πρόκριση επί των «λιονταριών» και MVP της ιστορικής αναμέτρησης, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, ετοιμάζει βαλίτσες για… Βρετανία μεριά!

Ο κεντρικός αμυντικός της Ισλανδίας, που πανηγύρισε μαζί της την επική πρόκριση επί της Αγγλίας (με το ταξίδι των Σκανδιναβών να τελειώνει χθες, λόγω Γαλλίας…), βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ, που ψάχνει εναγωνίως κεντρικό αμυντικό!

Σύμφωνα με τη Mirror, δε, τον 30χρονο ποδοσφαιριστή της Κράσνονταρ… γλυκοκοιτάζουν, επίσης, Τότεναμ και Λέστερ, ο Ισλανδός, ωστόσο, φέρεται να είναι από μικρό παιδί φανατικός οπαδός της ομάδας του αγγλικού λιμανιού.

Ο Σίγκουρντσον, που, πριν το ιστορικό ματς με τα «λιοντάρια», είχε δηλώσει «είμαστε Βίκινγκς, δε φοβόμαστε κανέναν», ξεκίνησε την καριέρα του στην ισλανδική Φίλκιρ, που εδρεύει στο Ρέικιαβικ. Έπειτα από δύο, μόλις, χρόνια στην πρώτη ομάδα (2004-2006), μετακόμισε στο Γκέτεμποργκ για χάρη της ομώνυμης ομάδας, εκεί όπου «έφτιαξε» το όνομά του. Στα τέσσερα χρόνια του στη Σουηδία πραγματοποίησε 122 συμμετοχές και πέτυχε 11 γκολ, ενώ πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2007) και ένα Κύπελλο (2008). Το 2011 πήγε στην Κοπεγχάγη, όπου KAI εκεί είχε «γεμάτες» σεζόν, καθώς μέτρησε 70 συμμετοχές στα δύο χρόνια του στη Δανία. Σήκωσε, μάλιστα, άλλο ένα πρωτάθλημα και Κύπελλο, το 2012 και το 2013 αντίστοιχα. Πρόπερσι, το 2014, μετακόμισε στη Ρωσία για χάρη της Κράσνονταρ και έγινε αμέσως βασικός και αναντικατάστατος. Αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ στο Νησί, ο ύψους 1,87μ. κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, έστω και στα 30 του, για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του…

Εξάλλου, λόγω της συνωνυμίας του με τον θρυλικό Βίκινγκ, Ράγκναρ Λόθμπροκ, η ιστορία του οποίου, τέσσερα χρόνια τώρα, έχει γίνει πολύ επιτυχημένη σειρά από το History Channel, αρέσει γενικώς στους οπαδούς της Λίβερπουλ, που κάνουν ήδη τους σχετικούς παραλληλισμούς, για τον Βίκινγκ που έρχεται να κατακτήσει την Αγγλία. Υπερβολή ή όχι, θα φανεί, αν, τελικά, βέβαια, ο Σίγκουρντσον ντυθεί στα κόκκινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ