aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε πλάκα στους πρωταθλητές η Τσέλσι! (video)

Έκανε πλάκα στους πρωταθλητές η Τσέλσι! (video)

Στον απόηχο των φημών περί απόλυσης του Αντόνιο Κόντε, η Τσέλσι έκανε… πλάκα στη Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», φιλοδωρώντας τους πρωταθλητές με τρία γκολ (3-0). Τρίτο ματς χωρίς γκολ η Λέστερ.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδα οι φήμες περί απόλυσης του Αντόνιο Κόντε από την Τσέλσι είχαν οργιάσει, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντά ότι απλά γελάει με όσους ποντάρουν εναντίον του.

Σήμερα ήρθε και η σειρά των παικτών να απαντήσουν εντός γηπέδου και το έκαναν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέστερ, που πάει από το κακό στο χειρότερο στη φετινή Premier League.

Όπως συνέβη κόντρα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λέστερ δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί καν ανταγωνιστική κόντρα στους Λονδρέζους, των οποίων το μάτι… γυάλιζε, αφού ήδη στο 7’ οι γηπεδούχοι άρχισαν να βάζουν βάσεις νίκης.

Συγκεκριμένα, από το κόρνερ ο Μάτιτς έκανε έξυπνη τακουνιά, με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί δηλαδή που βρισκόταν μόνο ο Ντιέγκο Κόστα που με ένα απλά πλασέ άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια ήταν το ίδιο δυνατή για τους Λονδρέζους, με τον Αζάρ έπειτα από φάση διαρκείας και αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της Λέστερ, πέρασε και τον Σμάιχελ κάνοντας το 2-0 στο 33′

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε ιστορία… Η Τσέλσι κρατούσε πολύ άνετα το υπέρ της σκορ και στο 80’ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα. Ο Μόουζες έγινε τελικός αποδέκτης μιας τρομερής ομαδικής ενέργειας των «μπλε» και με ωραίο πλασέ προ του Σμάιχελ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ