aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε πλάκα η Τσέλσι! (video)

Έκανε πλάκα η Τσέλσι! (video)

Ούτε υποψία ότι μπορεί να κάνει δεύτερη σερί γκέλα δεν επέτρεψε η Τσέλσι. Απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη έπειτα από την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε με άνεση από το Χάντερσφιλντ (3-1).

Πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, οι «μπλε» είχαν ήδη καθαρίσει το ματς. Χάρη σε έναν άψογο συνδυασμό που τελείωσε ο Μπακαγιόκο (23’) και μια κοντινή κεφαλιά του Γουίλιαν λίγο πριν την ανάπαυλα (43’).

Αφού ξεχείλωσε λοιπόν το σκορ με τον Πέδρο (50’), ελάχιστα ενοχλήθηκε που ο Ντεπουάτρ πέτυχε (με ωραία κεφαλιά στις καθυστερήσεις) το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους. Έτσι, η Τσέλσι εξασφάλισε ότι θα μείνει πάνω από τη Λίβερπουλ και έπιασε στη δεύτερη θέση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εν αναμονή του αγώνα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ).


Την ίδια ώρα όμως που η Τσέλσι έκανε παρέλαση στο Χάντερσφιλντ, η Κρίσταλ Πάλας έκανε ένα μικρό θαύμα απέναντι στη Γουότφορντ. Μπορεί να έχαναν λοιπόν ως το 89’ από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο πέτυχαν δυο γκολ στο 89’ και το 92’ (με τους Σακό και ΜακΆρθουρ) και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη (2-1).

Όσο για την Μπέρνλι, λυτρώθηκε κι εκείνη στο τέλος και χάρη σε γκολ του Μπαρνς στο 89’ λύγισε τη Στόουκ (1-0). Ξεπερνώντας τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ και ανεβαίνοντας (έστω και με παιχνίδι περισσότερο) στην τέταρτη θέση της Premier League.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Τρίτη, 12/12

Μπέρνλι-Στόουκ 1-0 (89’ Μπαρνς)

Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 2-1 (89’ Σακό, 90’+2’ ΜακΆρθουρ – 3’ Γιάνμαατ)

Χάντερσφιλντ-Τσέλσι 1-3 (90’+2’ Ντεπουάτρ – 23’ Μπακαγιόκο, 43’ Γουίλιαν, 50’ Πέδρο)

Τετάρτη, 13/12

Νιούκαστλ-Έβερτον (21:45)

Σαουθάμπτον-Λέστερ (21:45)

Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ (22:00)

Τότεναμ-Μπράιτον (22:00)

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο, 16/12

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας

Άρσεναλ-Νιούκαστλ

Γουότφορντ-Χάντερσφιλντ

Μπράιτον-Μπέρνλι

Στόουκ-Γουέστ Χαμ

Τσέλσι-Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ

Κυριακή, 17/12

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ

Έβερτον-Σουόνσι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ