aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκανε κρούση για Τσάμπερλεϊν η Λίβερπουλ

Έκανε κρούση για Τσάμπερλεϊν η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έκανε την πρώτη επαφή με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Άλεξ Όξλεϊντ – Τσάμπερλεϊν από τους «Κανονιέρηδες». Όπως αναμενόταν οι «Κόκκινοι» εκδήλωσαν και επίσημα ενδιαφέρον στην Άρσεναλ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό. Ο τελευταίος βρίσκεται στην έξοδο από το Emirates, καθώς δεν ανανεώνει έχοντας έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του. Ο Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει και δεν θα είχε πρόβλημα αυτό να γίνει ακόμα και σε κάποιον ανταγωνιστή.

Η Λίβερπουλ, η οποία το προηγούμενο διάστημα εξέταζε προσεκτικά την περίπτωσή του, σύμφωνα με τη Mirror έκανε την πρώτη διερευνητική κρούση στους κανονιέρηδες, οι οποίοι τον κοστολογούν με το «αλμυρό» ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι «βλέπουν» επίσης τον Τσάμπερλεϊν, ωστόσο η Λίβερπουλ είναι αυτή που δείχνει πιο «ζεστή» για την περίπτωση του Άγγλου διεθνή, ο οποίος συνολικά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες στο Βόρειο Λονδίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ