aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Έδεσε» Ποκετίνο ως το 2021 η Τότεναμ!

«Έδεσε» Ποκετίνο ως το 2021 η Τότεναμ!

Ο Αργεντινός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση των «σπιρουνιών» και επέκτεινε το συμβόλαιο του για δύο ακόμα χρόνια, ως τον Ιούνιο του 2021.

«Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος. Ήταν μια εύκολη απόφαση, νιώθω πως όλοι εδώ αποδέχονται τη δουλειά που κάνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Αυτή τη στιγμή, νιώθω πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για μένα», δήλωσε αρχικά.

«Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο με προοπτική και έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στο μέλλον. Υπάρχει ένα σύνολο με προοπτική, έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και φοβερούς οπαδούς. Είναι μια μαγιά που μπορεί να μας οδηγήσει σε επιτυχίες», τόνισε.

«Είναι ένας προπονητής με μεγάλο ήθος, φιλόδοξος, έφερε πνεύμα αλλαγής στο σύλλογό μας, συνεχίζοντας παράλληλα την αγωνιστική μας φιλοσοφία και το στυλ του παιχνιδιού μας», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι.

«Έχει φτιάξει μια ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο και την εμπειρία και φέτος είδαμε να αποδίδει ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου, ένα ποδόσφαιρο εντυπωσιακό κατά καιρούς. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Ποτσετίνο είναι ο μόλις 9ος ξένος προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ και ο δεύτερος Αργεντινός, μετά τον Οσβάλντο Αρντίλες (1993)

Μαζί με τον 44χρονο πρώην τεχνικό των Εσπανιόλ (2009-2012) και Σαουθάμπτον (2013-2014), τα συμβόλαιά τους με τον αγγλικό σύλλογο επέκτειναν και οι συνεργάτες του Χέσους Πέρεθ, Μιγκέλ Ν’Αγκοστίνο και Τόνι Χιμένεθ.

Ο Ποκετίνο ανέλαβε την Τότεναμ τον Μάιο του 2014, αντικαθιστώντας τον Τιμ Σέργουντ. Έκτοτε μετρά 55 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες σε 109 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του εξέπνεε το 2019, ενώ τις τελευταίες ώρες είχαν φουντώσει οι φήμες που τον ήθελαν να συζητά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω μιας συνάντησης που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ