aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕμπόδιο η Τσέλσι στο deal Γιουνάιτεντ - Μουρίνιο!

Εμπόδιο η Τσέλσι στο deal Γιουνάιτεντ – Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται… μισό βήμα μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό το βηματάκι δεν γίνεται ακόμα εξαιτίας της Τσέλσι! Μπορεί οι δυο πλευρές να χώρισαν, αλλά οι Μπλε έχουν ακόμα τα δικαιώματα για το όνομα του «special one». Αλλωστε, η τελευταία συμφωνία των Λονδρέζων με τον Πορτογάλο για τα δικαιώματα δεν χρειάζεται ανανέωση μέχρι το 2023 και οι δικηγόροι της Μάντσεστερ προσπαθούν να βρουν λύση για την ακύρωση τoυ deal! Σύμφωνα με αυτό τη συμφωνία, η Τσέλσι μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομά του σε μια σειρά από προϊόντα σε όλο τον κόσμο για την προώθηση του ονόματός της.

Παράλληλα, η Τσέλσι εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα του Κάρλο Αντσελότι, του νέου τεχνικού της Μπάγερν. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Μπλε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομά του Μουρίνιο σε 37 διαφορετικά αντικείμενα, από αρκουδάκια μέχρι μπαλόνια! Υπάρχει πάντως η προσδοκία πως η λύση θα βρεθεί άμεσα και τις επόμενες ώρες θα κλείσει το deal των 45 εκατ. λιρών για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ