aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1ΜΠΑΜ: Στο Παρίσι για την Παρί ο Σάντσες!

ΜΠΑΜ: Στο Παρίσι για την Παρί ο Σάντσες!

Πυροδοτεί… βόμβα η Παρί -και ΔΕΝ είναι ο Νεϊμάρ! Όπως μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC, η Κυπελλούχος Γαλλίας (και κάτοχος του Λιγκ Καπ) έχει φέρει τον Αλέξις Σάντσες στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Άρσεναλ!

Τονίζεται, μάλιστα, πως ο Χιλιανός έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο, με τους «κανονιέρηδες» να βάζουν στα ταμεία τους 50 εκατομμύρια ευρώ! Στα 28 του, λοιπόν, ο 28χρονος φαίνεται πως θα αλλάξει για τέταρτη φορά φανέλα στην Ευρώπη -μετά τις Ουντινέζε, Μπαρσελόνα και φυσικά, τους Λονδρέζους!

Οι τελευταίοι, θυμίζουμε, τον απέκτησαν το 2014 από τους Καταλανούς, με τον Σάντσες να μετρά, στα τρία χρόνια παρουσίας του στην αγγλική πρωτεύουσα, 103 συμμετοχές και 53 γκολ! Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει πει στους συμπαίκτες του πως μετακομίζει στο Παρίσι, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι του έγινε… επίθεσης αγάπης, ώστε να αλλάξει γνώμη!

Στην Παρί, παρ’ όλα αυτά, θεωρούν τελειωμένη -και αυτήν- τη μεταγραφή, με τους Γάλλους να λένε πως ο 25χρονος θα απαντήσει στους πρωτευουσιάνους μέσα στην επόμενη βδομάδα, σε μία, μάλιστα, μυθική πρόταση! Τι του έχει τάξει η Παρί; 32 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (συν άλλα 10 με τη μορφή μπόνους), ενώ φήμες αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει δώσει ήδη εντολή να τυπωθούν 800.000 φανέλες με το όνομά του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ