aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑσταμάτητη Γιουνάιτεντ, υπερηχητική Άρσεναλ! (videos)

Ασταμάτητη Γιουνάιτεντ, υπερηχητική Άρσεναλ! (videos)

Τον… χαβά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιτέλους νίκη για την Άρσεναλ! Με τον Αντονί Μαρσιάλ να σκοράρει ΚΑΙ στο τρίτο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» για το 2018 στην Premier League, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Μπέρνλι (0-1) και με την 3η σερί νίκη της (και 4η αν συνυπολογίσουμε και το Κύπελλο), ξέφυγε και πάλι στο +3 από την Τσέλσι!


Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ θύμισε… Άρσεναλ και με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, «καθάρισε» 4-1 την Κρίσταλ Πάλας του Λούκας Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, μάλιστα, να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους «αετούς», στο 78′. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχίες, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να ξαναμπαίνει σε… τροχιά τετράδας. Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους γηπεδούχους, με τους Μονρεάλ, Ιβόμπι, Κοσιελνί και Λακαζέτ να βρίσκουν δίχτυα, ΠΡΙΝ το 22ο λεπτό!


Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής, με τον Ορέστη Καρνέζη να φοράει για πρώτη φορά γάντια βασικού, και παρότι ο Έλληνας γκολκίπερ στάθηκε πολύ καλά, η Γουότφορντ δεν γλίτωσε την ήττα, χάνοντας 2-0 στο Λέστερ από την ομώνυμη ομάδα. Ο Βάρντι «έγραψε» το 1-0 στο 39′ από το σημείο του πέναλτι, με τον Μαχρέζ να «χτυπάει» στις καθυστερήσεις, για το τελικό σκορ, και τις «αλεπούδες» να διατηρούνται στην 7η θέση, και κοντά στην Ευρώπη…

Στο ντεμπούτο του Πολ Λάμπερτ στον πάγκο της (και με τον Σταφυλίδη να μένει, τελικά, εκτός αποστολής), η Στόουκ επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ και πήρε… βαθύτατη βαθμολογική «ανάσα»! Στον αντίποδα, οι νεοφώτιστοι καταρρέουν από τα μέσα Δεκέμβρη και βρίσκονται, πια, μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.



Τέλος, στο 1-1 έμειναν Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ και Έβερτον-Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά η 24 αγωνιστική 20-22/1: 

Σάββατο 20/1

Μπράιτον-Τσέλσι 0-4
(2′, 77′ Αζάρ, 6′ Ουίλιαν, 89′ Μόουζες)

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 4-1 

(6′ Μονρεάλ, 10′ Ιγουόμπι, 13′ Κοσιελνί, 22′ Λακαζέτ – 78′ Μιλιβόγεβιτς)

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
(54′ Μαρσιάλ)

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 1-1
(70′ Νιας / 7′ Τζέι Ροντρίγκεθ)

Λέστερ-Γουότφορντ 2-0
(39′ πέν. Βάρντι, 91′ Μαχρέζ)

Στόουκ-Χάντερσφιλντ 2-0
(53′ Τζο Άλεν, 69′ Ντιούφ)

Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 1-1
(73′ Χαβιέρ Ερνάντες – 71′ Φρέιζερ)

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή 21/1

Σαουθάμπτον-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 22/1

Σουόνσι-Λίβερπουλ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ