aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAAS: «Ένα βήμα μακριά από τη Γιουνάιτεντ ο Μοράτα»!

AS: «Ένα βήμα μακριά από τη Γιουνάιτεντ ο Μοράτα»!

Όλο και πιο κοντά στο… Νησί πλησιάζει ο Άλβαρο Μοράτα! Όπως αποκαλύπτει η AS, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα βδομάδα «κλειδί», ο Ισπανός γκολτζής «είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα χέρια της πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ από τους Άγγλους!

Σημειώνει, λοιπόν, (συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μάρκο Ρουίς), πως οι διαπραγματεύσεις, που είχαν διακοπεί, λόγω του γάμου του 24χρονου στράικερ, συνεχίζονται τις τελευταίες ώρες και το μόνο που μένει είναι το «ναι» της «βασίλισσας». Η τελευταία, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θέλει κάτι καλύτερο. Ποιος είναι το καλύτερο; Ένα ποσό μεταξύ 80 και 90 εκατομμυρίωνευρώ, που οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν, αν δουν τους «μερένχες» να… ζορίζονται να δώσουν θετική απάντηση.

Την ίδια στιγμή, ακόμη ένας παίκτης των πρωταθλητών Ισπανίας ετοιμάζει… βαλίτσες για Μάντσεστερ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Χάμες Ροντρίγκες, τον οποίο οι πρωταθλητές Ισπανίας κοστολογούν στα 60 εκατομμύρια ευρώ (παρότι αξίζει 80, όπως γράφει η AS), με τη δική του περίπτωση να θεωρείται «τελειωμένη». Μένει να δούμε αν θα πάει… πακέτο με τον Μοράτα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Και, προφανώς, να δούμε αν με τα, περίπου, 140 εκατομμύρια ευρώ, που θα βγάλει με την πώληση των δύο στην Κυπελλούχο Αγγλίας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για το «μπαμ» με τον Κίλιαν Εμπαπέ -κάτι που θεωρεί πολύ πιθανό το ισπανικό Μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ