aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφασισμένη για Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Αποφασισμένη για Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Πρόθυμη να προσφέρει εξίσου τα 120 εκ. ευρώ που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport»!

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, ήταν σχεδόν… δεδομένο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα παράταγε τόσο εύκολα την υπόθεση του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του τρέχοντος καλοκαιριού, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προσφέρει 120 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» λοιπόν, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τα ίδια χρήματα με αυτά που δίνουν οι «μερένχες», ενώ έχουν το «πάνω χέρι» και στις διαπραγματεύσεις με τον ίδιο του παίκτη.

Αυτό γιατί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η «Βασίλισσα» δεν προτίθεται να προσφέρει τα 12 εκ. ευρώ τον χρόνο που αξιώνει ο 23χρονος, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν έχει κανένα πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ