aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό πάρτι σε πάρτι η Γιουνάιτεντ! (video)

Από πάρτι σε πάρτι η Γιουνάιτεντ! (video)

Μοιράζει τρόμο, μπαλάρα και τεσσάρες η φετινή Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο! Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ, αλλά αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Σουόνσι, με τους Λουκάκου, Πογκμπά και Μαρσιάλ (που αγωνίστηκε 15’) να σκοράρουν και πάλι. Παρ’ όλα αυτά, το ματς για τη Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε στραβώσει από πολύ νωρίς, καθώς στο 3’ ο Αγιού πήγε να πιάσει στον ύπνο τον Ντε Χέα, καθώς αντί για σέντρα από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα δοκάρια απάντησε η Γιουνάιτεντ στο 9′ με τον Τζόουνς, αλλά μετά τέλειωσε η… πλάκα για τους φιλοξενούμενους. Με τον Μάτιτς να αποτελεί και πάλι ένα αδιαπέραστο τείχος στον άξονα και από εκεί και πέρα μεσοεπιθετικά οι υπόλοιποι να… κεντούν, η πίεση στα καρέ των Ουαλών άρχισε να εντείνεται. Τελικά, στο 44′ ο Μπαϊγί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν η πρώτη κεφαλιά του Πογκμπά αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνσκι, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και έπειτα στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μουρίνιο περιορίστηκαν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και από το 80′ και μετά, που η Σουόνσι ανέβασε τις γραμμές της, Λουκάκου, Πογκμπά, Μικιταριάν και Μαρσιάλ που είχε περάσει στο ματς στο 75′ έκαναν πάρτι. Συγκεκριμένα, στο 80′ ο Μικιταριάν έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέλγο επιθετικό που πολύ εύκολα έκανε το 2-0 και πέτυχε το τρίτο γκολ στη φετινή Premier, στο 82′ ο Αρμένιος έκανε… μάγκα αυτή τη φορά τον Πογκμπά που με πλασέ αύξησε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Γάλλος έδωσε την ασίστ στον Μαρσιάλ για το 4-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ