aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτος Zλάταν: Eίπε «όχι» σε 13.000.000 λίρες!

Απίστευτος Zλάταν: Eίπε «όχι» σε 13.000.000 λίρες!

Μετά από τέσσερις εκπληκτικές σεζόν στην Παρί (κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα ενώ τις δύο περασμένες πήρε συνολικά οκτώ τρόπαια) όπου τον βρήκε να γίνεται κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του γαλλικού συλλόγου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση να αποχωρήσει και η επιλογή που έκανε τον δικαίωσε.

Και αυτό γιατί μετακόμισε στην Premier League όπου όχι μόνο απέδειξε πως μπορεί και στα 35 του να σταθεί σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα ενός συλλόγου του διαμετρήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά μέχρι πρότινος ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μουρίνιο με 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ατυχία βέβαια τον χτύπησε καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (στο ματς με την Άντερλεχτε) και αυτό σημαίνει πως θα μείνει για περίπου 9 μήνες εκτός δράσης όμως ο ίδιος φρόντισε μέσα από μία ενέργειά του να αποδείξει πως διαθέτει όχι απλά ισχυρή αλλά τεράστια προσωπικότητα.

Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε η “Sun”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζοζέ Μουρίνιο ειδικότερα του πρότειναν να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν (είχε υπογράψει 1+1 το καλοκαίρι του 2016), κάτι που θα του εξασφάλιζε και 13.000.000 λίρες που προβλέπεται πως θα εισπράττει για κάθε χρόνο συνεργασίας, με τον Σουηδό να σηκώνει όμως.. τείχος.

Είπε “όχι” στη γενναιόδωρη πρόταση των “κόκκινων διαβόλων” γιατί όπως χαρακτηριστικά τους εξήγησε -σύμφωνα με το αγγλικό μέσο- δεν το θεωρεί σωστό και ηθικό να πληρώνεται από τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση να παίζει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ