aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑπέσυρε τις κατηγορίες κατά του Μουρίνιο η Καρνέιρο!

Απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Μουρίνιο η Καρνέιρο!

Αίσιο τέλος είχε η πολύκροτη υπόθεση της Εύα Καρνέιρο με τον Ζοσέ Μορίνιο, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε πως μεταξύ των πλευρών υπήρξε τελικά διακανονισμός.

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, η οποία κατά την ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας (6/6) είχε αρνηθεί το πόσο του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που της πρόσφεραν οι Λονδρέζοι για συμβιβασμό, απέσυρε την Τρίτη (7/6) τις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση σε βάρος της από τον Ζοσέ Μουρίνο, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά.

«Η Τσέλσι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έφτασε σε συμφωνία με την Κ. Καρνέιρο, η οποία δίνει τέλος στη δικαστική της διαμάχη με το club και τον Ζοσέ Μουρίνιο», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι «Μπλε», ενώ από την πλευρά της η Καρνέιρο, δήλωσε:

«Είμαι ανακουφισμένη που επιτέλους σήμερα η υπόθεση έκλεισε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για ‘μένα και την οικογένειά μου και πλέον θέλω να προχωρήσω μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ