aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απέρριψε τη Γιουβέντους ο Λουκάκου

Την επιλογή του να παραμείνει και φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και το «Γκούντισον Παρκ» αντί της μεταγραφής του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του ο Βέλγος διεθνής επιθετικός της Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου.

Ο 22χρονος στράικερ πραγματοποίησε πέρυσι μία ιδιαίτερα «γόνιμη» χρονιά με τα «ζαχαρωτά» σκοράροντας 25 φορές (βγάζοντας και 7 ασίστ) σε 46 συμμετοχές στις τρεις εγχώριες διοργανώσεις της Αγγλίας (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ), γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται πολύ όμορφα, παρόλο που η ομάδα του στερήθηκε τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είναι λίγο στενόχωρο που δεν παίζουμε στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ειδάλλως, θα είχα πάει στη Γιουβέντους, αντί να παραμείνω στην Έβερτον. Επέλεξα, όμως, την Έβερτον, επειδή είναι αρκετά νωρίς για να πάω στην Ιταλία και εδώ που βρίσκομαι δεν τα έχω πάει και άσχημα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Λουκάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ