aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑντσελότι σε Άρσεναλ, Αλέγκρι σε Τσέλσι! (pic)

Αντσελότι σε Άρσεναλ, Αλέγκρι σε Τσέλσι! (pic)

Με πρωτοσέλιδο, που σίγουρα θα απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο από την Ιταλία έως την Αγγλία κυκλοφόρησε σήμερα, η Corriere dello Sport. Η ιταλική εφημερίδα μιλά για την μετακίνηση των Αντσελότι και Αλέγκρι σε Άρσεναλ και Τσέλσι αντίστοιχα.

Αντσελότι, ο αντι-Βενγκέρ; Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Άρσεναλ για τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 40 εκατ. ευρώ. Έτσι, μετά από δύο δεκαετίες στον πάγκο των «κανονιέρηδων», η ώρα του… αποχωρισμού –λένε πως- φαίνεται να πλησιάζει για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ωστόσο, καθώς η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ελπίζει ακόμα πως θα καταφέρει να πείσει τον Αντσελότι να αναλάβει την εθνική ομάδα, πολλοί βλέπει το εν λόγω πρωτοσέλιδο ως έναν μοχλό πίεσης, ώστε η Ομοσπονδία να επισπεύσει τις διαδικασίες και να ανεβάσει την προσφορά της.

Αλέγκρι, στο μονοπάτι του Κόντε: Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δρόμοι του Αντόνιο Κόντε με την Τσέλσι θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι και τη θέση του θα πάρει ο ίδιος που τον διαδέχθηκε στην Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά τις συνεχείς δηλώσεις των διοικούντων της «μεγάλης κυρίας» για πολυετή δέσμευση. Όσο για τον νυν προπονητή της Τσέλσι, τα σενάρια είναι πολλά: από το να μετακομίσει στη Γαλλία για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι να επιστρέψει στην μαμά πατρίδα για την Γιουβέντους ή –γιατί όχι;- για την Εθνική Ιταλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ