aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αγγλικός «εμφύλιος» για Ντράξλερ

Αγγλικός «εμφύλιος» για Ντράξλερ

Λίβερπουλ και Άρσεναλ ετοιμάζουν πρόταση για τον Γιούλιαν Ντράξλερ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, ξέροντας πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει πωλητήριο στον Γερμανό διεθνή λόγω… Νεϊμάρ.

Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου έναντι 222 εκατομμύρια ευρώ οι Παριζιάνοι μπήκαν στο «μάτι» της UEFA και του Financial Fair Play, και πλέον θέλουν να «ξεφορτωθούν» αρκετούς παίκτες για να πλησιάσουν ή να ισοφαρίσουν τα χρήματα που δαπάνησαν.

Στο γεγονός αυτό ποντάρουν τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ όσο και ο Αρσέν Βενγκέρ, οι οποίοι έχουν σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον Ντράξλερ και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο και πολύ πιθανόν και σε τιμή «ευκαιρίας».

Πλέον, η μετακίνηση του Γερμανού στο Νησί φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος, καθώς είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ