aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανέβηκε η Γουίμπλετον!

Μπροστά σε σχεδόν 60 χιλιάδες κόσμο στο «Γουέμπλεϊ» (57,956 τα επίσημα εισιτήρια), η Γουίμπλετον ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο τη σεζόν, επικρατώντας στον τελευταίο από τους τρεις τελικούς της Football League, 1-0  της Πλίμουθ.

Το προβάδισμα για το συγκρότημα του Νιλ ‘Αρντλεϊ, ήρθε στο 78ο λεπτό της συνάντησης από τον Τέιλορ. Το ματς ολοκληρώθηκε με επτά λεπτά καθυστερήσεις, και στο 4ο του έξτρα χρόνου η Πλίμουθ ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να μην δείχνει τίποτα. Στην εκπνοή μάλιστα οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν αυτοί πέναλτι, με τον Αντεμπάγιο Ακινφέουα να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της ομάδας!

Έτσι η Γουίμπλετον ολοκλήρωσε το «παζλ» της νέας σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, ακολουθώντας τις Νορθάμπτον, Όξφορντ και Μπρίστολ Ρόβερς στη League One.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ιστορικός σύλλογος του Λονδίνου είχε τερματίσει στην 7η θέση. Στα πλέι οφ, ωστόσο, η Γουίμπλετον τα κατάφερε περίφημα και αφού απέκλεισε την Άκρινγκτον, σήμερα επικράτησε και της Πλίμουθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ