Πόστο στη FIFA ο Μαραντόνα!

Μπορεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα συχνά να αποκαλεί «κλέφτες» τους διοικούντες τη FIFA, αλλά με τον Τζάνι Ινφαντίνο όλα έχουν αλλάξει, καθώς ο Αργεντινός θα αναλάβει πόστο στην ομοσπονδία.

Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα από το Παρίσι, όπου βρίσκεται, υποστήριξε ότι ο νέος πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, του πρότεινε να αναλάβει το πόστο του ελεγκτή της FIFA για τη δημιουργία του νέου πρωταθλήματος της Αργεντινής.

«Μόλις τελείωσα μια συνάντηση με τον Ινφαντίνο. Θα στείλει τρεις ανθρώπους της FIFA κι εμένα ως ελεγκτές αυτής της Superliga, για την οποία δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα. Ο Ινφαντίνο δεν έχει καμία σχέση με τον Μπλάτερ και τον Γκροντόνα. Ούτε δυστυχώς με έναν μεγάλο πρώην ποδοσφαιριστή, όπως ο Πλατινί», υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η νέα Superliga Argentina θα αποτελείται από 30 ομάδες, θα εξαρτάται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, αλλά θα ελέγχεται κι από τις ίδιες της ομάδες. Από τις 30 Μαΐου, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της «χώρας του τάνγκο», βρίσκεται υπό την επιτήρηση ελεγκτών, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παρατηρούνται.

 

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ