aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Πισωγύρισμα για τον Ζλάταν η Πρέμιερ Λιγκ»!

«Πισωγύρισμα για τον Ζλάταν η Πρέμιερ Λιγκ»!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του αρχηγού της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θεωρεί… πισωγύρισμα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μία πιθανή μεταγραφή του σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Τιάγκο Σίλβα, δεν εγκρίνει σε καμία περίπτωση την απόφαση του συμπαίκτη του,

Μιλώντας στη «Daily Mail», ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως καμία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη από τους πρωταθλητές Γαλλίας, με αποτέλεσμα να θεωρεί πως μία ενδεχόμενη μεταγραφή του «Ίμπρα» σε αγγλικό σύλλογο, είναι πισωγύρισμα για την καριέρα του.

«Είναι καλός μου φίλος και στα 34 του παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν εκείνον. Φυσικά και θέλω να μείνει στην Παρί, δεν μπορώ να μας φανταστώ χωρίς εκείνον», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Ξέρω ότι έχει προτάσεις από την Αγγλία, είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα στην Αγγλία που είναι στο ίδιο επίπεδο με την Παρί αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι πισωγύρισμα, βάσει της ποιότητάς του», προσέθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ