aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο Σαν Μαρίνο παρά στην Ελλάδα!

Πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο Σαν Μαρίνο παρά στην Ελλάδα!

Η διαφορά των 25 βαθμών που χωρίζει τον Ολυμπιακό από την δεύτερη της βαθμολογίας της Super League, ΑΕΚ φαντάζει χαώδης και σπάνια ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν καπαρώσει προ πολλού τον τίτλο, μια στροφή πριν από την ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος αριθμούν 27 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μία μόλις ήττα.

Ακόμη και σε πρωταθλήματα μικρότερου βεληνεκούς τα οποία βαίνουν προς την ολοκλήρωση τους τέτοια φαινόμενα πλέον σπανίζουν.Ibrahimovic

Η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που συντηρεί μεγαλύτερη διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 83 βαθμούς έναντι 55 της Λιόν.

Επίσης στη Σερβία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ερυθρός Αστέρας συγκέντρωσε 82 βαθμούς με την Παρτιζάν να μαζεύει μόλις 54!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά 25 βαθμών έναντι της ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί η Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία με 71 βαθμούς έναντι 50 της ΜΤΚ.

Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και στην Ελβετία με την Βασιλεία να έχει φτάσει στους 66 βαθμούς και την Γιουνγκ Μπόις να ακολουθεί με 48.

Αντίθετα, ιδιαίτερα αμφίρροπα είναι τα πρωταθλήματα Ολλανδίας (2 βαθμοί διαφοράς), Πορτογαλίας (2 βαθμοί), Κύπρου (2 βαθμοί), Σκοπίων (2 βαθμοί), Σλοβενίας (2 βαθμοί), Ρωσίας (1 βαθμός), Ισραήλ (1 βαθμός), Βοσνίας (ισοβαθμία),

Ακόμη και στη Μάλτα, η διαφορά μεταξύ Βαλέτα και Χιμπέρνιανς είναι στους τρεις βαθμούς την στιγμή, όπου στο… μονότονο ελληνικό πρωτάθλημα τα πάντα έχουν κριθεί εδώ και μήνες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ