aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜυθική πρόταση της Ρεάλ για Λεβαντόβσκι

Μυθική πρόταση της Ρεάλ για Λεβαντόβσκι

«Φωτιές» στην Μπάγερν Μονάχου έβαλε ο Τσέζαρι Κουχάρσκι, με τον μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αποκαλύπτει στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Ρεάλ προκειμένου να συζητήσει με τους Μαδριλένους για το μέλλον του πελάτη του.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας μερικές εβδομάδες πριν και ακούσαμε αυτά που είχαν να μας πουν. Είναι ένας μεγάλος και φημισμένος σύλλογος. Από την πλευρά μας ενημερώσαμε την Μπάγερν ότι είχαμε συζητήσεις με την Ρεάλ», δήλωσε ο Κουχάρσκι, με τον Λεβαντόσκι από την πλευρά του να έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2019 αλλά να διευκρινίζει:

«Τα συμβόλαια στο ποδόσφαιρο δεν αποτελούν ιερό κειμήλιο. Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αλλά είναι η αλήθεια. Μερικές φορές είναι ανάγκη να κοιτάζεις αν είναι σημαντικότερο να ψάχνεις αλλού για νεά κίνητρα».

Πέρα πάντως από τις συνομιλίες η Ρεάλ φέρεται να έχει κάνει και μία πρόταση άκρως δελεαστική στον παίκτη, με το ρεπορτάζ της «Der Spiegel» να κάνει λόγο για 6ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που να φτάνουν μέχρι και τα 25.000.000 ευρώ!

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ