aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Την «έδειρε» με… αϊκίντο! (vid)

Η Ιαπωνία πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κολομβίας και αλλάζει τα δεδομένα στον όγδοο όμιλο. Καγκάβα με πέναλτι (6′) και Οσάκο (73′) οι σκόρερ της Ιαπωνίας. Ο Κιντέρο το γκολ της Κολομβίας στο 39′. Με δέκα παίκτες από το έκτο λεπτό η Κολομβία, λόγω αποβολής του Κάρλος Σάντσες.

Η Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Κολομβίας με 2-1, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ και οι Ιάπωνες έχουν πλέον πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύσκολα τα πράγματα πλέον για τους Κολομβιανούς, σε ότι αφορά την προσπάθεια τους να συνεχίσουν στην φάση των 16 του Μουντιάλ

Σπουδαίο ξεκίνημα για τους Ιάπωνες

Η Ιαπωνία είχε το ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς κέρδισε πέναλτι στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σλοβένο διαιτητή, Σκόμινα να δείχνει σωστά κόκκινη κάρτα στον Κάρλος Σάντσες για χέρι. Ο Καγκάβα ευστόχησε κάνοντας το 1-0 και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους Κολομβιανούς.

Γκολάρα του Κιντέρο

Οι Κολομβιανοί πίεσαν πάντως την αντίπαλο τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1 με πολύ ωραίο φάουλ του Κιντέρο. Ο Κολομβιανός μέσος έπιασε στον «ύπνο» τον γκολκίπερ της Ιαπωνίας και με πανέξυπνο τρόπο (πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος) ισοφάρισε για την Κολομβία.

Ο Οσάκο τους πήρε «παραμάζωμα»

Το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν υπόθεση της Ιαπωνίας. Η ομάδα του Καγκάβα ήταν πολύ καλύτερη, πίεσε ψάχνοντας για το δεύτερο γκολ και κατάφερε τελικά να το πετύχει, με εντυπωσιακή κεφαλιά του Οσάκο στο 73′. Ο σκόρερ των Ιαπώνων νίκησε στον αέρα την άμυνα των Κολομβιανών, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Οσπίνα και χάρισε στην ομάδα του μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-1.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ