aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα «πάντσερ» δεν κολλάνε πουθενά!

Τα «πάντσερ» δεν κολλάνε πουθενά!

Πάνε 15 χρόνια από τότε που έχασε τελευταία χρονιά εντός έδρας σε προκριματικά Μουντιάλ. Έχει γονατίσει ενδιάμεσα τόσους και τόσους. Στην ελλιπή Τσεχία θα κολλούσε; Χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου και κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων, τα «πάντσερ» επιβλήθηκαν 3-0 της ομάδας του Γιάρολιμ.

Ανοίγοντας γρήγορα το σκορ στο 13’ (με κοντινό πλασέ του Μίλερ από ασίστ του Εζίλ) οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ εξαφάνισαν το όποιο άγχος. Αφού κλείδωσαν λοιπόν το παιχνίδι στο 49’ με άψογο πλασέ του Κρόος, σφράγισαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια των προκριματικών με ένα ακόμα γκολ του Μίλερ στο 65’.

Την ίδια ώρα η Βόρειος Ιρλανδία δυσκολευόταν περισσότερο απ’ όσο περίμενε απέναντι στο Σαν Μαρίνο, ωστόσο κατάφερνε στο τέλος να πανηγυρίσει επίσης ευρεία νίκη. Έχοντας προβάδισμα λοιπόν από το 26’ με πέναλτι του Ντέιβις και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 49’ λόγω αποβολής του Παλάτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 79’ για να καθαρίσουν οριστικά με τον Λάφερτι.

Εκμεταλλεύτηκαν, δε, την κατάρρευση των αντιπάλων τους και στα εναπομείναντα λεπτά σκόραραν δυο ακόμα φορές (με τον Γουόρντ και ξανά τον Λάφερτι στις καθυστερήσεις) και έφτασαν στο τελικό 4-0.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αζερμπαϊτζάν-Νορβηγία 1-0

(11’ Μεντβέντεφ)

Γερμανία-Τσεχία 3-0

(13’, 65’ Μίλερ, 49’ Κρόος)

Βόρεια Ιρλανδία-Σαν Μαρίνο 4-0

(26’ πεν. Ντέιβις, 79’, 90’+4’ Λάφερτι, 85’ Γουόρντ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γερμανία 6 (7-0)

Αζερμπαϊτζάν 6 (2-0)

Βόρεια Ιρλανδία 4 (4-0)

Τσεχία 1 (0-4)

Σαν Μαρίνο 0 (0-5)

Νορβηγία 0 (0-4)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/10)

Τσεχία-Αζερμπαϊτζάν (21:45)

Γερμανία-Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Νορβηγία-Σαν Μαρίνο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ