aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα έκανε ΟΛΑ ο Ράσφορντ! (videos)

Τα έκανε ΟΛΑ ο Ράσφορντ! (videos)

Στα 19 του, συνεχίζει να αποδεικνύει πως έχει κότσια -εκκολαπτόμενου- ηγέτη! Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε ένα τραγικό λάθος, μόλις στο 3′, μπροστά στο, πάντα απαιτητικό, αγγλικό κοινό. Από το «δώρο» του μικρού, λοιπόν, η Σλοβακία… έκρυψε την μπάλα και ο Λομπότκα την εμφάνισε στα δίχτυα του Χαρτ, για το απόλυτο σοκ στο Λονδίνο, με τους φιλοξενούμενους να πετούν την Αγγλία στο «καναβάτσο». Αλλά ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν «μάσησε»…

Παρά τις αποδοκιμασίες των Βρετανών (προς όλη την ομάδα, πάντως), ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» εκτέλεσε αριστουργηματικά κόρνερ από δεξιά στο 31′ και ο Ντάιερ, που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, ισοφάρισε σε 1-1 -με κάτι σαν… πιρουέτα. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κυριάρχησε, αλλά δεν μπορούσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης.

Για να «μιλήσει» ξανά ο πιτσιρικάς. Πιάνοντας ένα απίθανο σουτ, στο 59′, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, σημείωσε το πρώτο του τέρμα στα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Αγγλία να φέρνει, τελικά, «τούμπα» τη Σλοβακία και με το 2-1, να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Ρωσία. Πλέον, οι αήττητοι Άγγλοι θέλουν έναν βαθμό στα ματς με Σλοβενία και Λιθουανία, για να «τσεκάρουν» και μαθηματικά το «εισιτήριο».


Σε ό,τι αφορά στη 2η θέση του 6ου ομίλου, εκεί γίνεται, πλέον, το έλα να δεις! Η Σλοβακία, λοιπόν, παρέμεινε στους 15 βαθμούς και διατήρησε το προβάδισμα, αλλά την πλησίασαν… επικίνδυνα (στον πόντο), τόσο η Σκωτία όσο και η Σλοβενία, κάτι που σημαίνει πως πάμε για φινάλε θρίλερ! Οι Σκωτσέζοι, με γκολ των Μπέρα (9′) και Γκρίθιφς (49′), νίκησαν 2-0 την αξιόμαχη Μάλτα, ενώ, στη Λιουμπλιάνα, οι Σλοβένοι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Λιθουανία, επικρατώντας 4-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ