aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οριστικά τέλος η εθνική για Πικέ!

Έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο εθνική Ισπανίας για τον Ζεράρ Πικέ! Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό σούπερ Καπ με την Σεβίλλη, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως δεν ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

«Μίλησα με τον Λουίς Ενρίκε (σ.σ. νέος ομοσπονδιακός τεχνικός) πριν μία εβδομάδα και του είπα πως έχω πάρει την απόφασή μου. Ήταν ένα υπέροχο στάδιο της καριέρας μου η εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την ομάδα μετά από τόσες πολλές επιτυχίες. Τώρα στόχος μου είναι να συγκεντρωθώ στην Μπάρτσα και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους» είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος στόπερ.

Ο Πικέ υπήρξε διεθνής με την εθνική ανδρών της Ισπανίας από το 2009, μετρώντας μέχρι σήμερα 102 συμμετοχές και 5 γκολ. Ήταν βασικό στέλεχος των δύο μεγάλων επιτυχιών της «φούρια ρόχας»: Το 2010 με την κατάκτηση του Μουντιάλ και το 2012 με την πρώτη θέση στο Euro!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ