aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σμολόφ σταμάτησε την Ισπανία!

Ο Σμολόφ σταμάτησε την Ισπανία!

Ματσάρα με νικητή το… ποδόσφαιρο! Ρωσία και Ισπανία ήρθαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και απίθανο ρυθμό. Οι «φούριας ρόχας» μπήκαν με τα… μπούνια στο ματς και με τη συμπλήρωση 35 λεπτών είχαν σκοράρει δις! Ο Τζόρντι Άλμπα με κεφαλιά στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Σέρχιο Ράμος στο 35’ και να γράψει το 2-0 από την άσπρη βούλα. Το ημίχρονο, πάντως, είχε και τρίτο γκολ με τον Σμολόφ να σκοράρει με κοντινό σουτ, μειώνοντας σε 2-1.

Ο ρυθμός ήταν φανταστικός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και τα γκολ έμπαιναν… βροχή! Ο Ζιρκόφ μετά από… αναμπουμπούλα στην άμυνα της Ισπανίας ισοφάρισε σε 2-2 στο 51’ αλλά η απάντηση της Ισπανίας ήταν άμεση. Ένα λεπτό μετά κέρδισε και νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ξανά ο Σέρχιο Ράμος, γράφοντας το 3-2 και κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα. Ο Σμολόφ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στο 70ο λεπτό, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ