aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Λεβαντόφσκι καθάρισε μόνος...

O Λεβαντόφσκι καθάρισε μόνος…

Καθάρισε μόνος του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Πολωνία. Η ομάδα του Ναβάλκα με τον 28χρονο να πετυχαίνει χατ-τρικ έφτασε στην πρώτη της νίκη στον όμιλο με σκορ 3-2 κόντρα στην Δανία στην Βαρσοβία.

Φοβερό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που πίεσαν από νωρίς και δεν άφησαν τους παίκτες του Χαρέιντε να πάρουν ανάσα. Ο φορ της Μπάγερν πυροβόλησε για πρώτη φορά στο 20’ ανοίγοντας το σκορ. Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σκοράροντας από την «άσπρη βούλα».

Ο «Λέβα» έγραψε και το 3-0 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) και κάπου εκεί όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί. Το αυτογκόλ του Γκλικ (49’) έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αφού οι Δανοί πήραν τα πάνω τους κι άρχισαν να πιέζουν. Η επιμονή των φιλοξενούμενων έφερε το 3-2 στο 69’ με τον Πόουλσεν, όμως οι Δανοί δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ