aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα υπόπτου για το σκάνδαλο της FIFA!

Δεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα υπόπτου για το σκάνδαλο της FIFA!

Τραγικό τέλος είχε ο 69χρονος αντιπρόεδρος του μεξικανικού τηλεοπτικού δικτύου Televisa Αδόλφο Λάγος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη του Μεξικού. Δύο άντρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έκανε βόλτα με το ποδήλατο του και μετέπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Είναι ο δεύτερος θάνατος μέσα σε μία εβδομάδα ατόμου που ερευνάται η συμμετοχή του στο περίφημο σκάνδαλο χρηματισμού υψηλόβαθμών στελεχών της FIFA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν από μερικές ημέρες ο δικηγόρος Χόρχε Αλεχάντρο Ντελιόν αυτοκτόνησε (;) πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στην πόλη Λανούς της Αργεντινής. Ο εκλιπών ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρία που κατηγορείται για χρηματισμό από τον Αλεχάντρο Μπουρσάκο, έναν Αργεντινό παράγοντα, ο οποίος έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο γύρω από την ΦΙΦΑ, που ουσιαστικά εμπλέκει σχεδόν όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ