aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Bόμβα» από τη FIFA: Eκτός Μουντιάλ η Ισπανία;

«Bόμβα» από τη FIFA: Eκτός Μουντιάλ η Ισπανία;

Mε επιστολή της στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, η FIFA απειλεί με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής της κυβέρνησης στην υπόθεση του παραιτηθέντα προέδρου, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου είναι σε εξαιρετικά αυστηρό ύφος και η προειδοποίηση αφορά την αποβολή της Π.Ο. της Ισπανίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της FIFA!

Aυτό, φυσικά, σημαίνει ότι είναι σε κίνδυνο η συμμετοχή των «φούριας ρόχας» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι!  Θυμίζεται ότι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο είχε ζητήσει την επανάληψη των εκλογών για την προεδρία της ισπανικής Π.Ο. Οι εκλογές έγιναν τον περασμένο Μάιο και πρόεδρος επανεξελέγη ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο οδηγήθηκε σε αποπομπή λόγω της αναμειξής του σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Ισπανίας είναι αυτό που θα λάβει την τελική απόφαση, για την επανάληψη ή όχι των εκλογών, κάτι το οποίο όμως συνιστά παραβίαση του αυτοδιοίκητου, το οποίο προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έχει ενημερώσει σχετικά την Παγκόσμια Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να σταλεί η προειδοποίηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ