Μαραντόνα: «Μην σπάτε τ’ αρχ…α του Μέσι»

Για τον Λιονέλ Μέσι και την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής ρωτήθηκε ξανά ο Ντιέγκο Μαραντόνα και με το δικό του ιδιαίτερο στυλ τόνισε ότι δεν έχει νόημα η κουβέντα για το αν ο Μέσι είναι ή δεν είναι ηγέτης της «αλμπισελέστε».

Στην εφημερίδα «Diario Popular» μίλησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ατάκα «ο Μέσι δεν έχει προσωπικότητα να γίνει ηγέτης» που είχε πει στον Πελέ και αν εξακολουθεί να πιστεύει το ίδιο.

«Ακόμη πιστεύω ό,τι είχα πει στον Πελέ αλλά δεν θέλω να το πάρετε ως κριτική γιατί δεν είναι. Θέλουν να κάνουν τον Μέσι ηγέτη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος. Με το ζόρι δεν γίνεται, ούτε αν του το ζητήσεις. Δεν μπορείς απλά να τον αποκαλείς ηγέτη γιατί έτσι θες.

Αν δέσεις το αριστερό πόδι του Μέσι και του ζητήσεις να παίξει με το δεξί, θα παίξει άσχημα. Επομένως μην τον περιορίζετε, μην τον βάζετε σε καταστάσεις, αφήστε τον στην ησυχία του.

Μην του σπάτε τ’ αρχ…α, αφήστε τον να παίξει. Και πιστόλι να μου βάλει κάποιος στον κρόταφο, δεν θα πω ποτέ τι έχουμε συζητήσει ιδιαιτέρως με τον Λιονέλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ