Λίβερπουλ: ντοπέ ο Μαμαντού Σακό!

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο Μαμαντού Σακό, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC, με τη Λίβερπουλ να τιμωρεί προσωρινά τον παίκτη!

Βόμβα» μεγατόνων στο «Άνφιλντ», καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» αποκάλυψε ότι ο Σακό βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κάνοντας χρήση ενός φαρμάκου για την καύση του λίπους, το οποίο ωστόσο περιείχε μία ουσία που βρισκόταν στη λίστα των απαγορευμένων…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα διεθνή Μέσα, ο ίδιος δεν γνώριζε πως η ουσία ήταν απαγορευμένη και συμφωνήθηκε από κοινού με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, να τεθεί προσωρινά εκτός ομάδας μέχρι να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις.

Όπως και να έχει πρόκειται για μία σημαντική απουσία για τους «κόκκινους», αποτελώντας τη βασική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Λίγο αργότερα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ εξέδωσε ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα παραπάνω και τονίζοντας πως τον λόγο έχει πλέον η UEFA, από την οποία δεν υπάρχει κάποια αυτήν τη στιγμή κάποια τιμωρία.

 

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ