aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρελή νίκη για την Μπορντό

Τρελή νίκη για την Μπορντό

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο «Πιερ Μορουά» ανάμεσα στη Λιλ και την Μπορντό με τους «Γιρονδίνους» να παίρνουν μεγάλη νίκη που τους στέλνει στους 42 βαθμούς, έναν πίσω από τη Λιόν που έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο Βάντα έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 16’, αλλά στο 66’ με πέναλτι του Ντε Πρεβίλ και στο 67’ με γκολ του Έντερ, η Λιλ πήρε προβάδισμα με 2-1. Ο Αντάμ Ουνάς ήταν εκείνος που ξαναγύρισε το ματς στο 78’ και στο 82’ για να διαμορφώσει το 2-3. Ενδιάμεσα ο Παλμιέρι αποβλήθηκε για την γηπεδούχο που έμεινε στους 29 και είναι μέσα στην περιπέτεια. Στο φινάλε αποβλήθηκε για τη γηπεδούχο ο Μαβουμπά.

Η Ανζέ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπαστιά που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, αφού έμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη. Ο Τοκό-Εκαμπί σημείωσε δύο τέρματα, ενώ άλλο ένα για την Ανζέ σημείωσε ο Μπουριγιόν.

Η Ρεν πήρε μια μάλλον αναμενόμενη νίκη απέναντι στην ουραγό Μονπελιέ με 1-0, χάρη σε γκολ του Σίο, ενώ στο ματς της Νανσί με την Τουλούζ η αναμέτρηση έμεινε στο 0-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ