aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε ελεύθερη πτώση η Νις (video)

Σε ελεύθερη πτώση η Νις (video)

Νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τη Νις που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, αφού έχασε με 2-1 από την Στρασμπούρ και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Στρασμπούρ έκανε ένα σπουδαίο βήμα για να φύγει από τις χαμηλές θέσεις του πίνακα.

H Στρασμπούρ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προηγηθεί με τον Ντα Κόστα στο 23ο λεπτό που έπιασε το σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Λάλα. Οι γηπεδούχοι σαφώς επηρεασμένοι και από την κόπωση που είχαν στην πλάτη τους από τον αγώνα με τη Λάτσιο δεν μπόρεσαν ν’ αντιδράσουν στο πρώτο μέρος και ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που απείλησαν ξανά στο 34’.

Στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους ο Ντα Κόστα «χτύπησε» ξανά αφού έκανε το 0-2 αφού συνεργάστηκε ωραία με τον Τεριέ και στο 49’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 53’ η Νις κατάφερε να βρει τρόπο ώστε να μειώσει το σκορ με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σεκά και το οποίο αξιοποίησε ο Λε Μελού ένα λεπτό αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ