aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠεντάρα η Παρί, ξέσπασμα ο Καβάνι (video)

Πεντάρα η Παρί, ξέσπασμα ο Καβάνι (video)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 5-2 τη Στρασμπούρ στο «Parc des Princes», έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες, τρεις μέρες μετά την ήττα απ’ τη Ρεάλ.

Ο Ουνάι Έμερι είχε αντικαταστήσει τον Έντινσον Καβάνι στο 66′ στη Μαδρίτη και αποδοκιμάστηκε απ’ τους οπαδούς, ενώ ο Ουρουγουανός στράικερ πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ (έφτασε τα 23) και πανηγύρισε με μεγάλη ένταση, δείχνοντας με πάθος το σήμα της ομάδας στους οπαδούς.

Η Στρασμπούρ είχε ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι στο 31′ ήταν μπροστά με 3-1, χάρη στα τέρματα των Γιούλιαν Ντράξλερ, Νεϊμάρ και Άνχελ Ντι Μαρία.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και… άνοιγμα στην κινεζική αγορά, καθώς τα ονόματα των παικτών της στις φανέλες ήταν γραμμένα στα κινεζικά. Υπήρχε μάλιστα και πριν το ματς μία μικρή παράσταση με τους κλασικούς δράκους της Κίνας, στο πλαίσιο του εορτασμού του νέου έτους στην ασιατική χώρα.


Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Μονακό – Ντιζόν 4-0 (13′ Μπαλντέ, 69′ πέν. Φαμπίνιο, 87′ Λόπες, 90+2′ Γκλικ)

Σάββατο

Παρί Σεν-Ζερμέν – Στρασμπούρ 5-2 (10′ Ντράξλερ, 21′ Νεϊμάρ, 22′ Ντι Μαρία, 73′ και 79′ Καβάνι / 6′ Αολού, 67′ Μπαοκέν)

Ανζέ – Σεντ-Ετιέν (21:00)

Αμιάν – Τουλούζ

Καέν – Ρεν

Μονπελιέ – Γκινγκάμ

Τρουά – Μες

Κυριακή

Νις – Ναντ (16:00)

Λιλ – Λιόν (18:00)

Μαρσέιγ – Μπορντό (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ