aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε τώρα η Μπαστιά

Ούτε τώρα η Μπαστιά

Η Μπαστιά έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα, όμως ισοφαρίστηκε (2-2) στις καθυστερήσεις από τη Ναντ, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν από το 10ο λεπτό της αναμέτρησης με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τζικού, προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντάνιτς και Ονιανγκέ σε διάστημα 7 λεπτών (69’, 76’), όμως δεν άντεξαν.

Στο 78’ ο Σάλα μείωσε σε 2-1, εννέα λεπτά αργότερα ο Λίμα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως αυτό που δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, το πέτυχε ο Ντιέγκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ναντ.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι με τη δεύτερη ισοπαλία τους στα τελευταία τρία ματς έφτασαν τους 34 βαθμούς και μοιράζονται τη 10η θέση μαζί με τη Γκινγκάμπ, ενώ η Μπαστιά παρέμεινε προτελευταία με μόλις 24 πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ