aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε δέκα γκολ δεν έβαλε η Παρί! (video)

Ούτε δέκα γκολ δεν έβαλε η Παρί! (video)

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά οχτώ γκολ (8-0)… πρόλαβε να βάλει η Παρί στην «άτυχη» Ντιζόν. Το μάτι των Παριζιάνων γυάλιζε και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον διασυρμό στο Παρίσι. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Νεϊμάρ (42′, 57′, 73′ και 83′), ενώ ακολούθησε ο Ντι Μαρία με δύο (4′, 15′). Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Καβάνι, ο οποίος χάρη στο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 156 και έπιασε στην κορυφή του πίνακα των τοπ-σκόρερ του συλλόγου τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Δίχτυα βρήκε και ο Εμπαπέ.

Στη δεύτερη θέση επέστρεψε η Λιόν. Η ομάδα του Ζενεσιό επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Γκινγκάμπ χάρη σε τέρματα των Φεκίρ και Αουά. Έτσι οι «λιονέ» έφτασαν τους 45 βαθμούς και βρίσκονται στο +1 από την Μαρσέιγ και στο +2 από τη Μονακό. Άτυχη στάθηκε στην έδρα της Τουλούζ η Ναντ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν αγκαλιά με το «διπλό», όμως ο Γκραντέλ με εκτέλεση πέναλτι στην τελευταία φάση έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους (1-1).

Σε μπελάδες η Λιλ, που παρότι προηγήθηκε στην έδρα της απέναντι στη Ρεν, είδε τους φιλοξενούμενους να τουμπάρουν το παιχνίδι στο φινάλε και να παίρνουν το τρίποντο (2-1). Διασυρμός για την Σεντ Ετιέν, που ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Μετς, που παρά τους τρεις βαθμούς παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 15 βαθμούς ύστερα από 21 ματς.

Πήρε το ντέρμπι παραμονή η Ανζέ που επικράτησε 3-1 κόντρα στην Τρουά και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαζί με την Ανζέ στους 22 βαθμούς είναι και η Αμιάν που ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Μονπελιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ