aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝεϊμάρ: Εκτός για προσωπικούς λόγους

Νεϊμάρ: Εκτός για προσωπικούς λόγους

Για προσωπικούς λόγους θα απουσιάσει ο Νεϊμάρ από τον αγώνα με το Στρασβούργο για το κύπελλο Γαλλίας, όπως ενημέρωσε ο προπονητής του Ουνάι Έμερι.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Έμερι, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ο Βραζιλιάνος σουπερ σταρ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στο Στρασβούργο, για σημαντικό οικογενειακό ζήτημα. Ο Νεϊμάρ είχε επιστρέψει στη γενέτειρα του και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, καθώς ήταν τιμωρημένος και δεν μπορούσε να παίξει.

«Με πήρε τηλέφωνο το Σάββατο και μου είπε ότι θα χρειαστεί να πάει στη Βραζιλία, στην οικογένειά του. Με ρώτησε αν μπορεί να λείψει από το ματς με το Στρασβούργο και του έδωσα την άδεια. Είναι σημαντικό για εκείνον. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι, μερικές φορές η δουλειά μεταφέρεται σε δεύτερη μοίρα» δήλωσε ο προπονητής της Παρί.

Το περίεργο ήταν ότι ο Έμερι δεν αναφέρθηκε αναλυτικά στην απουσία του Νεïμάρ από το ματς κυπέλλου, και με τις φήμες περί μεταγραφής στη Ρεάλ να οργιάζουν, όλα μπορεί να είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ