aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλύτωσε το κάζο με ανατροπή η Παρί (vid)

Γλύτωσε το κάζο με ανατροπή η Παρί (vid)

Η Παρί έφτασε κοντά στο πρώτο κάζο της σεζόν, όμως Μπουφόν, Νεϊμάρ και Μπαπέ έσπευσαν να τη σώσουν στη νίκη με 3-1. Ο Τούχελ πήρε κάποιες παράξενες αποφάσεις για την ενδεκάδα (αριστερό μπακ ο Νταγκμπά, ο Μπερνεντέ στη μεσαία γραμμή, ο Νκουνκού στα άκρα, ο Γουεά στην κορυφή της επίθεσης) και η Παρί τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκινγκάμπ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όμως είδαν τον Μπουφόν και το δοκάρι του να σώζουν, έφτασαν στο 1-0 στο 20’ με τον Ρου, είδαν ακόμη ένα γκολ τους να ακυρώνεται λίγο αργότερα με τη βοήθεια του VAR, με τον διαιτητή να χρειάζεταθ 5’ για να πάρει την τελική του απόφαση και έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στην επανάληψη, όμως, ο Τούχελ έβαλε τους Νεϊμάρ και Μπαπέ, με τον πρώτο να κάνει το 1-1 στο 53’ με πέναλτι και τον Μπαπέ να ολοκληρώνει την ανατροπή για το 1-2 στο 82’ και το 1-3 στο 90’.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ