aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕυρώπη η Μαρσέιγ - Υποβιβάστηκαν Μπαστιά, Νανσί (video)

Ευρώπη η Μαρσέιγ – Υποβιβάστηκαν Μπαστιά, Νανσί (video)

Η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 της Μπαστιά με γκολ του Γκομίς στο 74ο λεπτό και έριξε στην παρακάτω κατηγορία την Μπαστιά. Με αυτή τη νίκη οι Φωκαείς εξασφάλισαν την 5η θέση στην βαθμολογία και θα βρίσκονται στην Ευρώπη τη νέα περίοδο. Από την άλλη μεριά η Μπορντό θα πρέπει να περιμένει τι θα κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό για να ξέρει αν θα βγει στην Ευρώπη (θέλει νίκη των Παριζιάνων).

Οι δύο τους, μαζί με τη Νανσί που νίκησε τη Σεντ Ετιέν, πήραν τον δρόμο του υποβιβασμού, αφού και η νίκη της δεύτερης σε βάρος των «στεφανουά» δεν είχε αντίκρισμα. Η Λοριάν έφερε ισόπαλο 1-1 με την Μπορντό και αυτός ο πόντος της ήταν αρκετός για να μπορέσει να παλέψει την σωτηρία της σε αγώνα πλέι-οφ.

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε οριστικά τον υποβιβασμό η Καέν που υστερούσε έναντι της Λοριάν στη διαφορά τερμάτων, αλλά ισοφάρισε την Παρί με τον Ροντελέν στο 91ο λεπτό και αφού πρώτα αυτός είχε χάσει πέναλτι, στο 75ο λεπτό και τερμάτισε στους 37.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής το 3-3 της Λιόν με τη Νις με τον Αναστάσιο Δώνη να σημειώνει δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους και τον Λακαζέτ να σκοράρει δύο φορές (έφτασε τα 100) στο τελευταίο του ματς με τη Λιόν. Mε θριαμβευτικό τρόπο και νίκη 3-2 απέναντι στη Ρεν έκλεισε τη χρονιά, η πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ