aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπέστρεψε στον θρόνο της με επτάρα η Παρί! (vid)

Επέστρεψε στον θρόνο της με επτάρα η Παρί! (vid)

Ένας χρόνος μακριά από την κορυφή ήταν αρκετός για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι διέσυραν την περσινή πρωταθλήτρια Μονακό, την οποία και φιλοδώρησαν με επτά(!) τέρματα (7-1) και στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές Γαλλίας για τη φετινή σεζόν και έβδομη συνολικά στην ιστορία τους.

Δεν αντέχει κριτικής η αναμέτρηση στο Παρκ Ντε Φρενς η οποία και μετετράπη σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και να προηγούνται ήδη στο 27’ με 4-0. Η Μονακό μείωσε προσωρινά σε 4-1 πριν την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρία ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος και να δίνουν χαρακτήρα… θριάμβου στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το… πάρτι ξεκίνησε μόλις στο 15’ με τον Λο Σέλσο να είναι ο τελικός αποδέκτης της εξαιρετικής συνεργασίας των γηπεδούχων και να κάνει εύκολα το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα με την καρφωτή κεφαλιά του Καβάνι, ενώ στο 20’ ο Ντι Μαρία με τελείωμα αλά… Ζιοβάνι έγραψε το 3-0.Το… διαολεμένο 12λεπτο της Παρί ήρθε να ολοκληρώσει ο Λο Σέλσο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 27’. Την τελευταία κουβέντα του πρώτου μέρους την είπε ωστόσο η Μονακό, με τον Ρόνι Λόπες να πετυχαίνει στο 38’ το γκολ της… τιμής των φιλοξενούμενων.

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο 45λεπτο, με την Παρί βέβαια να μην είναι διατεθειμένη να κατεβάσει ταχύτητα. Έτσι, ο Ντι Μαρία γύρισε ορεξάτος από τα αποδυτήρια και στο 58’ δεχόμενος την πάσα του Καβάνι έκανε το 5-1. Το δράμα της Μονακό, παρ’ όλα αυτά είχε και συνέχεια με τον Φαλκάο να μπερδεύει τις… εστίες και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Μονακό κάνοντας το 6-1.

Τέλος στο 86’ ο Ντράξλερ ήρθε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο του εφιάλτη των Μονεγάσκων.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ