aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕκδίκηση από Στρασμπούρ η Παρί, νοκ άουτ η Λιόν

Εκδίκηση από Στρασμπούρ η Παρί, νοκ άουτ η Λιόν

Εκδίκηση για την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο με σκορ 4-2 και πήρε το εισιτήριο για τους 8 του Λιγκ Καπ. Το αυτογκόλ του Σαλμιέ στο 12ο λεπτό και το γκολ του Ντι Μαρία στο 25ο, έβαλαν το νερό στο αυλάκι για τους Παριζιάνους που δέχτηκαν τη μείωση του σκορ από τον Γκριμ στο 36’, αλλά στην επανάληψη η πρωτοπόρος της Ligue 1, καθάρισε το ματς με το 1-3 από τον Ντάνι Άλβες στο 62ο λεπτό. Ο Ντράξλερ στο 78ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-4. Στο 88’ ο Μπλαγιάκ μείωσε σε 2-4.

Την έκπληξη στη φάση των «16» έκανε η Μονπελιέ που απέκλεισε με το εμφατικό 4-1 τη Λιόν. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μαολιντά στο 10΄, πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε πάρει και διαφορά δύο τερμάτων αφού ο Καμαρά στο 17’ και το 22’ και ο Ίλτον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Μπεριγκό στο 87’ με πέναλτι διαμόρφωσε το θριαμβευτικό 4-1 για τη Μονπελιέ.

Η Αμιάν είχε άνετο έργο κόντρα στην Τουρ με τη νίκη 2-1, με τα γκολ του Κόιτα στο 16ο λεπτό και του Μπουργκό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η Τουρ μείωσε στο φινάλε σε 2-1με τον Μαντσίνι, χωρίς να μπορέσει ν’ αλλάξει κάτι.

Στα πέναλτι νίκησε 3-2 (κ.α., παρατ. 1-1) την απογοητευτική Λιλ η Νις στο Μετροπόλ και την άφησε να παλεύει μόνο για την παραμονή στο Championnat. Ο Αραούζο έκανε το 1-0 στο 7′ και ισοφάρισε στο 59′ ο Μπαλοτέλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ