aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔυσαρεστημένος στην Παρί ο Νεϊμάρ

Δυσαρεστημένος στην Παρί ο Νεϊμάρ

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο τρεις περίπου μήνες από τότε που ο Νεϊμάρ έγινε παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και ταυτόχρονα η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς κόστισε στους Παριζιάνους 222.000.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κάποιους ιδιαίτερους όρους στο συμβόλαιό του για να αισθάνεται χαρούμενος στο Παρίσι, όπως να μην τον μαρκάρουν δυνατά οι συμπαίκτες του στην προπόνηση, να έχει αθλητικά είδη από δικό του χορηγό, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται για τα υπόλοιπα μέλη της Παρί και τέλος υπάρχουν δύο φυσικοθεραπευτές αποκλειστικά για αυτόν.

Παρόλα αυτά, όλες αυτές οι ανέσεις δεν έχουν φέρει ευτυχία στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Λατίνος σούπερ σταρ είναι δυσαρεστημένος από τις προπονητικές μεθόδους του Ουνάι Έμερι και έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Επίσης και η οικογένεια του Νεϊμάρ δεν αισθάνεται άνετα στη γαλλική πρωτεύουσα και αναπολεί τη ζωή της στη Βαρκελώνη.

Μέχρι στιγμής, ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες και έχει σκοράρει 10 φορές, αλλά απουσίαζε από το τελευταίο ματς της Παρί κόντρα στην Νις, λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με τη Μαρσέιγ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ