aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπαλοτέλι: «Θα επιστρέψω στην εθνική όταν θα το αξίζω»

Μπαλοτέλι: «Θα επιστρέψω στην εθνική όταν θα το αξίζω»

Ενας άλλος Μάριο Μπαλοτέλι έχει εμφανιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Στα 26 του χρόνια δείχνει πλέον συνειδητοποιημένος έχοντας βρει την… Ιθάκη του στην Κυανή Ακτή, φορώντας τη φανέλα της Νις. Απόψε βρέθηκε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της εθνικής Ιταλίας με τη Γερμανία. «Ως οπαδός…» όπως είπε συμπληρώνοντας μάλιστα «… μη νομίζετε ότι αυτοπροσκλήθηκα στην ομάδα».

Για τον «Σούπερ Μάριο» η εθνική δεν έχει τελειώσει. Κάθε άλλο μάλιστα. Οπως δήλωσε χαρακτηστικά στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky «Πρέπει να κάνω περισσότερα για να κερδίσω ξανά μια θέση στην ομάδα. Αν ο προπονητής Τζαμπιέρο Βεντούρα θεωρεί ότι δεν είμαι έτοιμος, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα έχει τους λόγους του. Θα με καλέσει όταν θα το αξίζω».

Ο επιθετικός της Νις έχει 13 γκολ σε 33 διεθνείς συμμετοχές, η τελευταία εκ των οποίων όμως πραγματοποιήθηκε πριν από 2,5 χρόνια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ