aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άκυρο» στην Άρσεναλ για… χάρη του Ζαρντίμ

«Άκυρο» στην Άρσεναλ για… χάρη του Ζαρντίμ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Άρσεναλ προσπάθησε να ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ένα από τα ονόματα που «έπαιξε» αρκετά, ήταν αυτό του Γιούρι Τίλεμανς. Ο Βέλγος, όμως, παραδέχθηκε πως «έριξε» άκυρο στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς δεν θα μπορούσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε. «Ήξερα ότι δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα στο ρόστερ της Άρσεναλ. Το προπονητικό τιμ ήθελε να κρατήσει την ίδια ομάδα παικτών ούτως ώστε να τερματίσει ψηλά στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Άντερλεχτ.

Και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και να κοιτάξω τους μέσους, που είχε η Άρσεναλ. Είναι όλοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ήξερα ότι θα μου δινόταν πολύ λίγες ευκαιρίες με αυτούς, οπότε δεν ήταν πόσο πολύ στο μυαλό μου η προοπτική να πάω εκεί». Φυσικά, το παιδί-θαύμα του βελγικού ποδοσφαίρου τόνισε ξεκάθαρα πως δεν απέρριψε καμία ομάδα και πως απλά με τον τρόπο του «έδειξε» ότι ήθελε να μετακινηθεί στη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Δεν είπα ξεκάθαρο όχι σε καμία ομάδα. Απλώς κατέστησα σαφές το που ήθελα να πάω», ήταν τα ακριβή λόγια του 20χρονου μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ