aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέσπασε η Έιμπαρ

Ξέσπασε η Έιμπαρ

Τη χειρότερη δυνατή τροπή πήρε το παιχνίδι της Ρεάλ Μπέτις μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ αφού η πρώτη έβαλε αυτογκολ, δέχτηκε κόκκινη κάρτα και τελικά ηττήθηκε με 5-0 τελικό σκορ!

Απόντες σχεδόν οι φιλοξενούμενοι από τον αγώνα και μάλιστα από την αρχή του. Μόλις στο 6′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Αματ να κάνει μέγα σφάλμα και να βάζει… αυτογκολ (!) για να γράψει το 1-0. Μάλλον ήταν και αυτό ένας παράγοντας που η Ρεάλ Μπέτις δεν μπόρεσε στο υπόλοιπο του αγώνα να «ορθοποδήσει». Στο 30′ ο Εσκαλάντε έκανε το 2-0 κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της Εϊμπάρ.

Η επανάληψη όμως ήταν ακόμα πιο εφιαλτική για την Μπέτις αφού στο 55′ ο Μαντι είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε. Έτσι στο 56′ πέτυχε το τρίτο γκολ, όπως αργότερα στο 71′ άλλο ένα για να έρθει στο 80′ ο Ένριχ να «διαλύσει» τους αντιπάλους του γράφοντας το τελικό 5-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ