aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ξέρανε» την Αλαβές η Λεγανές

«Ξέρανε» την Αλαβές η Λεγανές

Με την… όρεξη άφησε την Αλαβές η Λεγανές. Οι Μαδριλένοι παρότι στο 75’ του παιχνιδιού βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν τελικά να αντιδράσουν και με γκολ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού απέδρασαν με ένα πολύ σημαντικό βαθμό από την έδρα των Βάσκων (2-2). Το στείρο 0-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση το τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο μέρος.

Ο Γκουντέτι στο 46’ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Σιόβα, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μουνίρ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 52’ ο Αλφόνσο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κουελάρ και με πλασέ στην άδεια εστία διαμόρφωσε το 2-0, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται αγκαλιά σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που θα τους επέτρεπε να αυξήσουν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο η Λεγανές δεν ήταν διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα. Ο Γκάμπριελ ήταν αυτός που στο 75’ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, δίνοντας στο παιχνίδι νέο ενδιαφέρον. Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Έλι στο 87’ επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την πίεσή τους και να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά αυτό ήρθε στο τελευταίο λεπτό του ματς, όταν ο Ζαλντούα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με σουτ από τη μικρή περιοχή κεραυνοβόλησε τον Πατσέκο και χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Λεγανές βρίσκεται στην 13η θέση με 25 βαθμούς, με την Αλαβές να έχει 19 βαθμούς και να παραμένει στην 16η.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ