aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαναμπήκε σε ευρωπαϊκή «τροχιά» η Μπιλμπάο (video)

Ξαναμπήκε σε ευρωπαϊκή «τροχιά» η Μπιλμπάο (video)

Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε την Μπέτις 2-1 στο «Σαν Μαμές» στο ματς που ολοκλήρωσε την 34η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε ξανά στην προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με +1 από την έβδομη Σοσιεδάδ. Έτσι, η μάχη των δύο «αιωνίων» της Βασκονίας, όπως και της Βιγιαρεάλ, θα «ανάψει» για τα καλά τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για το ποια ή ποιες θα εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», περιμένοντας άπασες και την εξέλιξη του τελικού του Κυπέλλου.

Αντίθετα, οι «βερντινπλάνκος» της Ανδαλουσίας παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα από ‘δω και πέρα. Οι παίκτες του «Τσιγούρι» προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Αντούριθ , ο Μουνιαϊν έδειξε πως θα «καθάριζε» το ματς, όμως το τέρμα του Ρούμπεν Κάστρο έφερε την αγωνία, μέχρι να «σφραγιστεί» τελικά η ανωτερότητα των Βάσκων με τους τρεις βαθμούς.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Κέπα, Ντε Μάρκος, Αλβαρεθ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Μπενιάτ (88’ Ρίκο), Σαν Χοσέ, Σουσαέτα (78’ Ουίλιαμς), Ραούλ Γκαρθία (74’ Ιτουράσπε), Μουνιαϊν, Αντούριθ.

ΜΠΕΤΙΣ: Αντάν, Σεχούδο, Πετσέλα, Μάντι, Χοσέ Κάρλος (68’ Αλεγκρία), Αλεξ Μάρτιν, Μπράσανατς (58’ Χοακίν), Πέτρος (68’ Πάρντο), Θεμπάγιος, Ζόνας, Ρούμπεν Κάστρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ