aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα» 75.000.000 ευρώ για τη θέση στον άσο

«Βόμβα» 75.000.000 ευρώ για τη θέση στον άσο

To καλοκαίρι του 2015 η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε μία ανάσα από το να κάνει δικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνοντας στην Αγγλία τον Κέιλορ Νάβας όμως η μεταγραφή χάλασε για μερικά… λεπτά και έτσι ο παίκτης έμεινε στο Old Trafford.

Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έφυγε όμως ποτέ από τη σκέψη των ανθρώπων των μερένγκες και δύο χρόνια αργότερα όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα κουνήσει μαντήλι στους Άγγλους και θα επαναπατριστεί!

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει την Παρασκευή (28/4) η μαδριλένικη -και πολύ έγκυρη σε θέματα που αφορούν την Ρεάλ- «Marca» καθώς κυκλοφορεί έχοντας τον Νταβίντ Ντε Χέα στο πρωτοσέλιδό της και αναφέρει: «Ο Ντε Χέα ανοίγει την πόρτα. Ζήτησε από την Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει στην Ρεάλ. Η συμφωνία μεταξύ των μπλάνκος και του τερματοφύλακα είναι οριστική. Η μετακόμισή του θα κοστίσει 75 εκατομμύρια ευρώ».

Στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται επίσης πως ο Ζοζέ Μουρίνιο σκέφτεται ήδη την περίπτωση του Τζο Χαρτ (δανεικός τη φετινή σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τορίνο) για να καλύψει το κενό του Ντε Χέα καθώς επίσης και ότι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Χάμες Ροντρίγκες και Άλβαρο Μοράτα ήταν το κλειδί για να ολοκληρωθεί το deal. Σε περίπτωση που η «Marca» επιβεβαιωθεί στο ρεπορτάζ της, θα μιλάμε σε λίγους μήνες από τώρα για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ